Job

Velkommen til Kims Vvs Service

Montør hos Kims Energi & Vvs Aps


Kims Energi & VVS Aps, beliggende i Kalundborg på Vestsjælland, der er i rivende udvikling, og har derfor en stignede tilgang af ordre.


Vi søger en dygtig Montør der passer ind i vores professionelle team, med kompentente Montøre og Lærlinge.


Vi tilbyder dig et job med en masse spændende opgaver, så hvis du kan se dig selv i et stabilt team, så hører vi gerne fra dig på nedenstående mail eller mobil.


Stillingen er med henblik på fast ansættelse med rigtig god løn. Du vil indgå i et godt team af kompetente medarbejdere, der vil støtte op omkring dig.


Dine arbejdsopgaver:


Du vil indgå i den daglige arbejdsgang, hvor du blandt andet vil beskæftige dig med Service, Kedel/Units samt nybygning og ombygning. Alternative Energikilder, samt fjernvarme


Kvalifikationer:


Du er faglært indenfor VVS


Du har Fjernvarme Certificat


Bosiddende i området


Du er servicemindet


Du har et stort engagement og kan tage ansvar


Du er pligtopfyldende med gode samarbejdsevner


Du har en god fysik og kan håndtere selvstændige arbejdsopgaver


Dig som person:


Du er en positiv ildsjæl, med en energi der smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig. Du arbejder proaktivt og ser mulighed fremfor begrænsninger.


Ligeledes arbejder du selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver.


Du besidder gode kommunikative evner og arbejder team orienteret. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så kunderne får en tilfredsstillende service. Du er struktureret og forstår at prioritere dine opgaver i henhold til opstillede mål.


Vi tilbyder:


Foruden rigtig god løn-, og gode arbejdsforhold, så vi ønsker at tiltrække de bedste kandidater og tilbyder derfor flere forskellige attraktive arbejdsopgaver.


Vi glæder os til os til at hilse på dig.


Mobil: 21533625

Mail: info@kims-energivvs.dk

 
 
 
 

Copyright @ All Rights Reserved - Kims Vvs Service 2020