Info

Velkommen til Kims Vvs Service

Kim´s Energi & VVS ApS

- vi har det på rygraden


Hos os er én ting stensikker - vi finder altid en løsning på dit problem. Og det hvad enten det handler sig om service, eftersyn eller installation, og om det drejer sig om et gasfyr, solcelle- eller biobrændselsanlæg. Som certificerede installatører har vi den nødvendige viden og indsigt for at kunne udføre opgaven korrekt og effektivt.


Hviler ikke på laurbærrene

Vi er et godt sammentømret team med mange års erfaring og en høj grad af professionalisme. Vi tager ofte på kurser for at holde os opdateret inden for vores fag, så vi altid kan løse alle de opgaver, vi bliver stillet overfor.


Vi tilbyder alle tænkelige services inden for følgende områder:


- Vand, afløb og kloak

- Bad og sanitetsløsninger

- Varme-, køle- og genvindingsanlæg

- Olie- og fjernvarmeanlæg

- Energianlæg

- Solvarmeanlæg

- Biobrændsel

- Fastbrændsel


Den bedste service:


Kvaliteten af håndværket er en selvfølge hos os - så det behøver du ikke at spekulere over. Vi går også langt for at yde en rigtig god service overfor vores kunder. Vi er venlige og imødekommende, og ved de brændselskedler vi selv installerer, kan vi klare mange serviceopgaver over telefonen. Eftersom de alle er koblet til internettet, kan vi betjene dem via computeren. Endelig tilbyder vi også døgnservice, hvis du har brug for akut hjælp.

Vi er uddannede klimainstallatører for Brdr. Dahl, og vi er samarbejdspartner med VVS-eksperterne. Dertil er vi medlem af TEKNIQ, som har en garantiordning.

Copyright @ All Rights Reserved - Kims Vvs Service 2020